En tiedä


En tiedä mitä haluan. Joka toinen päivä tekee mieli lopettaa triathlonin harrastaminen ja myydä pois kaikki välineet, joka toinen päivä taas tuntuu että  jatkan tavalla tai toisella. Useamman viikon ajan on tuntunut enimmäkseen siltä ettei ole energiaa tai motivaatiota, mieliala on usein raskas ja alavireinen. 

En tiedä mitä jaksan. Itken milloin mistäkin, välillä vain väsymystä, välillä ahdistusta siitä etten saa itsestäni enempää irti. Keho tuntuu usein voimattomalta, en ehkä ole syönyt tarpeeksi. Välillä on hyviä päiviä ja kaikki tuntuu paremmalta, toiveikkuus herää. "Ehkä ei kannata vielä luovuttaa", ajattelen.

En tiedä mitä teen kisojen kanssa. Tämä kesän saati ensi vuoden. Sääksessä oli oikeastaan kiva käydä, kun ei ollut mitään tavoitteita. En osaa kuvitella että jaksaisin tosissani tavoitella tänä kesänä enää mitään, paitsi tasaisempaa mielialaa ja parempaa oloa.

Ehkä en tällä hetkellä saa treeneistä iloa ja ehkä ne nyt ottavat enemmän kuin on antaa. Tai ehkä kilpaurheilu ei ole enää ollenkaan juttuni.

En tiedä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ironman Tahko 14.8.2021

Ensimmäinen puolimatkan triathlon

Janosik extreme triathlon